torsdag 30. april 2009

Running up that hill

Reportasjens siste opptak skulle foregå ved solnedgang i en nydelig park som heter Jing Shan. Vi hadde vært der før og visste når sola gikk ned, men selvfølgelig ble vi sittende fast i trafikken. Sola daler nedover og vi får mer og mer panikk. Når vi endelig kommer fram må vi løpe opp til tempelet som er på toppen av et mini-fjell. Jeg er forkjøla som få og har derfor et luftrør på størrelse av et sugerør. Jeg puster og peser bak mens de andre jogger opp bakken. Vi rekker det akkurat og får de bildene vi trenger. Det blir sykt spennende å se om de er i fokus. 

Dagens snakkis er hva vi skal gjøre med bagasjen vår. 99% av oss har overvekt og i Kina er de veldig nøye på at da må man betale. Maja er vår prøvekanin og dro i dag for å rekke brorens konfirmasjon. Vi fikk rapport tilbake om at man ikke kommer unna med noe. Da er det bare å betale 300kr per kg overvekt eller ha klærne på seg. Jeg skal ha på meg 2 t-skjorter, hettegenser, tykk ullgenser, vinterjakke, vanlig bukse, treningsbukse og skjerf. Og lørdag er det meldt 25 grader. Må huske å ta et gruppebilde av pakke-eslene.

Maja er konsentrert og utfører Qigong

Albert er flinkis og filmer

On location

Hvor mange MOK-studenter trengs det for å sette opp et stativ?

Mmm. "Marshmallow" laget av mel. Endre og Mari

Nå har vi vært på avskjedsmiddag med universitetet og fått servert de rareste retter. Gøy var det hvertfall. I kveld skal vi rule Beijing for siste gang. I morgen er det 1.mai og kineserne har fri. Det blir et salig koas og vi gleder oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar